Večer regresije v prejšnja življenja

S pomočjo regresije vas popeljem v preteklost, kjer v globoko hipnotičem stanju podoživite prejšnje življenje.

 

 Večer regresije pod strokovnim vodstvom hipnoterapevta Božidarja Grilca poteka v treh delih

  • V prvem delu bomo v sproščenem vzdušju predstavili hipnotično regresijo in njen potek. Pogledali, kaj je to hipnoza, kako deluje in kako lahko pridemo skozi hipnozo do regresije.
  • V drugem delu bomo prikazali proces regresije na enem izmed prisotnih, da pokažemo, kako vse skupaj deluje.
  • V tretjem delu se bomo podali v skupinski vstop v prejšnje življenje. Korak za korakom bomo šli v proces regresije in raziskali eno od prejšnjih življenj.

Vstop v prejšnja življenja je za nekatere malenkost enostavnejši kakor za druge. Nekaterim uspe že na prvem srečanju, ostalim morda na drugem. Če se na prvem srečanju ne morete dovolj prepustiti, se lahko odločite in pridete na drugo srečanje brezplačno. Ali pa preizkusite individualno regresijo, kjer se bosta s terapevtom postopoma pripravljala na to zanimivo dogodivščino.


Vabljeni na večer regresije z Božidarjem Grilcem. Prijavite se še danes.

Vpogled v prejšnja življenja


Regresija - vpogled v prejšnja življenja
Vpogled v prejšnja življenja (trenutno je "v modi" in ga uporabljajo različne terapevtske tehnike) s pomočjo regresije je že dolga leta sestavni del prakse v hipnozi. Pretežno zaradi terapevtskega dela, vendar tudi zaradi "firbca".
 
Regresija je postopek, kjer vas v kvalitetnem in globokem hipnotičnem stanju popeljemo v preteklost ali prejšnja življenja.

Za potovanje v prejšnja življenja se lahko odloči stranka ali pa terapevt, če se mu to zdi potrebno.
Delo s prejšnjimi življenji je dokaj enostavno, poučno, zanimivo in v večini primerov terapevtsko. Za to potrebujete le kvalitetno hipnotično stanje in kanček dobre volje.

 
Vpogled v prejšnje življenje za razvedrilo
Pri regresiji v razvedrilne namene se lahko preselimo nazaj v vrtec. Tam se v peskovniku lahko igrate z vašimi prijatelji iz tedanjega časa in pri tem neverjetno uživate. Ta močan spomin se prestavi v vašo sedanjost. 
Po regresiji boste odšli dobre volje in z velikim nasmeškom na ustih. Za nekaj trenutkov ste namreč "zapustili" ta nori svet in se igrali v peskovniku kakor otrok, ki nima nobene skrbi na tem svetu. To je občutek, ki ste ga verjetno že zdavnaj pozabili in ga je lepo podoživeti.
 
Regresija v terapevtske namene
Pri regresiji v terapevtske namene  iščemo dogodke v preteklosti, ki na vas vplivajo še danes. Te dogodke kasneje obdelamo z različnimi hipnoterapevtskimi tehnikami. Omilimo jih do te mere, da ne morejo več tako močno vplivati na vaše sedanje življenje.
V praksi se je izkazalo, da če ozavestimo določene zadeve v prejšnjih življenjih, se nam skristalizira veliko stvari v sedanjem življenju. Naenkrat se začnemo zavedati zakaj  rinemo v ene in iste situacije, imamo določene partnerje, ne znamo z denarjem, imamo določeno fobijo in še bi lahko naštevali. 
Skratka, skozi podoživljanje in ozaveščanje prejšnjega življenja nam sedanje postane bolj jasno, bolj tekoče in lahko ga lažje usmerjamo.
 
 
 
Božidar Grilc, hipnoterapevt: "Že dolga leta ugotavljam, da posledice v našem življenju niso samo stvar naše vzgoje, ampak določene stvari "prinesemo" s seboj. Pri mojem delu sem največkrat opazil bolečine in razne strahove, ki nimajo smiselnega vzroka. Večkrat sem že reševal fobije v prejšnjem življenju. Pa ne samo fobije, tudi bolj praktične zadeve, kot recimo menstrualne bolečine. Če imate bolečine ali strahove, ki po vašem mišljenju nimajo nekega logičnega vzroka, ste jih verjetno prinesli s seboj ob rojstvu. Svetujem obisk primernega hipnoterapevta".
 
 
Obiščite Hipnocenter Grilc in preverite, kaj se je dogajalo v kakšnem od vaših prejšnjih življenj. Ste bili kmet, kralj, kraljica, mogoče vojščak? 
Skupaj bomo raziskali namene in naloge iz vaših prejšnjih življenj ter ugotovili, na kakšen način vplivajo na vaše sedanje življenje.
 
 

Regresija - vpogled v prejšnja življenjaŽelite osebni (terapevtski) vpogled v prejšnje življenje in razrešiti vzorce, ki vas ovirajo v sedanjosti?
Pokličite 070/784 259 in se dogovorite za srečanje.

Vtisi iz večerov regresije

Nad vrati je izpisana številka 1350

Premikam se po hodniku, levo in desno so vrata. Nevidna sila me pritegne, obstanem pred velikimi rdečimi dvokrilnimi lesenimi vrati. Nad njimi je jasno izpisana številka 1350.  Vstopim. V nos mi udari neznosen smrad, smrad po zatohlem in izloč... PREBERI VEČ

Jerneja

Preteklo življenje v Slovenijo

Potovala sem v življenje pred mojim sedanjim življenjem v leto 1979. Bila sem moški, star okrog 35-40 let, živela sem v istem mestu v Sloveniji kot živim sedaj (od nekdaj me je vleklo sem). Dobila sem točno ime ... PREBERI VEČ

Eva

Ko preteklost sreča sedanjost

Odprem vrata v preteklost in se zgodi; Stojim v večjem lesenem čolnu, na katerem so manjšileseni sodi. Piše se leto 1752, star sem 27 let, nahajam se na peščeni obali Kube. Posadka meje poslala na obalo po ... PREBERI VEČ

Rajmund

Ko sem odprl vrata ...

Ko sem odprl vrata, sem se znašel na srednjeveški leseni jadrnici, ki je bila iz Španije na poti v Ameriko. Leto 1578. Padli smo v nevihto, ogromni valovi. Počutil sem se nemočnega, ne pa prestrašenega. ... PREBERI VEČ

Gorazd, Ljubljana

Priporočam vsakomur

Na večer regresije sem se prijavil iz čistega firbca ter tudi zaradi tega, ker me te "stranske" znanosti resnično privlačijo in se mi zdijo neznansko zanimive.

Čeprav mi ni uspelo najti nobenega od prejšnjih življenj, ... PREBERI VEČ

Dimitrij, Kranj

Delavnica je zanimiva

Delavnica je bila zanimiva, Vaši komentarji pa zabavni in zanimivi.   Zelo si želim pobrskati in pogledati v moja prejšnja življenja, a tokrat mi ni uspelo. Upam, da mi uspe na naslednjem srečanju.   Kot ste sam ... PREBERI VEČ

Berta, Ljubljana

Potovanja v prejšnja življenja

Iz srca hvala za možnost druženja in potovanja v prejšnja življenja.

Ker sem že opravil tečaj samohipnoze in hipnoze pred leti sem pri vas včeraj 2x potoval v prejšnje in bodoče ž... PREBERI VEČ

Alex, Ljubljana

Seminar je izjemen

Za vse, ki ste za regresijo dovzetni in vas zanima ozaveščanje preteklih življenj, smo pripravili redna srečanja z regresijo. Na srečanjih boste v manjših skupinah lahko raziskovali svojo preteklost in ozaveščali določene vzroke ... PREBERI VEČ

Mirko iz Kočevja