Naročilo na terapijo

Če ste se že odločili za terapevtsko delo, izpolnite spodnji obrazec.

Na vaš email boste prejeli podatke za vplačilo rezervacije termina v višini 35 eur. Ostanek do polne terapije poravnate s terapevtom/terapevtko.

Srečanje - hipnoterapija traja 1,5 do 2 ur.

Cena srečanja je 75 eur.

Ali mi hipnoza res lahko pomaga?


 

Hujšanje s hipnozo


Hujšanje s hipnozo
Znebite se odvečnih kilogramov ter oblikujte svoje telo na naraven in učinkovit način!

Kako hujšanje s hipnozo deluje?
Telesna teža je velikokrat povezana z našo psiho. Ko izgubimo voljo in motivacijo, si lahko pomagamo s hipnozo. Ko nam hipnoterapevt nam s pomočjo hipnoze pomaga, da "se spravimo v red", smo pripravljeni na spremembo prehranjevalnih navad in življenjskega sloga nasploh..

5 korakov do izgube odvečnih kilogramov

1. Pokličite Hipnocenter Grilc in se dogovorite za svetovalno uro.
2. Pogovorite se s hipnoterapevtom. Spoznajte način dela in se odločite, ali res želite shujšati.
3. V hipnozi bomo skupaj poiskali prave vzroke za prekomerno telesno težo.
4. V procesu hujšanja boste v sproščenem hipnotičnem stanju "reprogramirali" podzavest.
5. Končen rezultat bo trajna izguba odvečnih kilogramov na naraven in zdrav način (brez napitkov, praškov, tablet, in brez JO-JO efekta)
 
Ko nam hipnoterapevt s pomočjo hipnoze pomaga, da "se spravimo v red", smo pripravljeni na spremembo prehranjevalnih navad in življenjskega sloga nasploh. Tukaj ne govorimo o novih čudežnih dietah, ampak o naši izbiri. V procesu hujšanja s hipnozo nismo na dieti. Nič nam ni prepovedano, zato se med hujšanjem ne počutimo kot žrtev.
Enostavno - če nam trenutno stanje ni všeč, se odločimo za spremembo.
 
Zakaj se redimo? 
Se vam zdi vprašanje smešno in nepotrebno? Vsi namreč vemo, da se redimo, ker preveč jemo in se premalo gibljemo. Mmm… Dobra čokolada tako zelo paše in nas pomirja. Pražen krompir z ocvrtim piščancem je dober za umret. Kaj je boljšega od prijetnega dremeža na kavču po dobrem kosilu. Še bi lahko naštevali.
Torej, vse to vemo… Ampak zakaj se še vedno redimo?
 
Ko smo nesrečni in nemočni, hitro najdemo izgovore in lažemo samim sebi. Saj ne jem tako veliko. Vse kar pojem, mi gre na "špeh". Krivi so geni, v naši družini so bili vsi bolj okrogli. Najdemo še in še izgovorov. Bodimo iskreni, tisto o genih je sicer zelo dober izgovor za našo nemoč in predajo. Vendar so geni v resnici krivi za našo debelost v zanemarljivo majhnem odstotku. Tako da… Čas je, da se znebimo izgovorov.
 
Hujšanje s hipnozo je proces, ki vas pripelje do ključnega spoznanja, da glavni krivec debelosti niso zunanji dejavniki, situacije in dogodki vašega življenja.
Vzroki za prekomerno telesno težo se vedno nahajajo v nas samih (prepričanja, negativno doživljanje sebe in sveta, ustaljene, nekoristne in škodljive navade). 
 

Hujšanje s hipnozoPokličite 070/ 784 259 in naredite prvi korak pri izgubi odvečnih kilogramov.
 
 
Začnite hujšati s hipnozo še danes! Najboljši čas za spremembo je zdaj.
 

Odvadite se kaditi še danes

Hipnocenter Grilc - odvajanje od kajenja

Hipnoterapija je zelo priljubljena oblika terapije za prenehanje kajenja

Če ste odločeni, da res želite nehati kaditi, je za odvajanje od kajenja dovolj že nekaj terapij!

Osnovni pogoj, da prenehate kaditi - želja mora priti iz vaše strani. V praksi je precej drugače… Želja po odvajanju od kajenja prihaja iz strani družine, prijateljev, zdravnikov ali službe.

Mož ali žena (ali kdo drug iz ožjega kroga) naroči ali želi naročiti kadilca na hipnoterapijo, kjer bi potekalo odvajanje od kajenja. Ko jim namignemo, da naj partner sam pokliče, je polno izgovorov. Partner nima časa, naročil mi je, naj vas pokličem, ne želi poklicati...

 

Si res želite prenehati kaditi? Postanite nekadilec v treh korakih.

1. Sprejmite odločitev, da želite prenehati s kajenjem.
2. Pokličite Hipnocenter Grilc (070/784 259) in se dogovorite za termin.
3. S pomočjo hipnoterapije (ponavadi je dovolj že nekaj terapij) odstranite cigarete iz svojega življenja.

Oseba, ki ne zmore poklicati, se pogovoriti in naročiti za obisk, običajno ni pripravljena za opustitev kajenja. Pa ne samo za prenehanje kajenja. V takšnih primerih oseba ni pripravljena na nobeno obliko terapije. In terapija, če do nje že pride, je posledično neuspešna. Saj je v ozadju nek odpor, ali proti terapiji ali celo proti reševanju odvisnosti. 

Ali lahko s hipnozo res prenehamo kaditi?
Božidar Grilc, hipnoterapevt: "Sam sem opustil kajenje s hipnozo. S samohipnozo, če smo natančnejši. S hipnozo lahko zamenjamo program kajenja, le dovolj motivirani moramo biti. To je vse."

Dogaja se tudi, da kdo pokliče, in želi preizkusiti še to metodo. Saj ostale naj ne bi prinesle uspeha. Med našo dolgoletno prakso smo ugotovili, da mora oseba dozoreti!
Mora priti do te točke, ko lahko vzame cigareto v roke in ji pošteno in energične pove: "Nočem te več v mojem življenju". Ko pridete do te točke… Ste pripravljeni prenehati kaditi!

Običajno je za odvajanje od kajenja dovolj že nekaj terapij. V posameznih primerih pa so potrebne še dodatne terapije, kjer se dela na globljih vzrokih, motivaciji, ciljih in podobno.


Odvajanje od kajenjaPrenehajte kaditi še danes. Pokličite 070/784 259 in se dogovorite za termin.

Opustite kajenje sedaj. Sprejmite odločitev in prvi korak naredite še danes!

 

S hipnozo do boljših športnih rezultatov


Pri športu je zelo pomembna koncentracija oz. osredotočenost.
 
Hipnoza pa je orodje, s katerim lahko osredotočenost povečamo ali prilagodimo potrebam posameznega športnika.
 
V športu se hipnoza uporablja že veliko let, še posebej v tujini. Veliko vrhunskih športnikov ima v svoji ekipi tudi hipnoterapevta.

Športniki načeloma nimajo težav pri vstopanju v hipnotično stanje, saj so že vajeni osredotočenosti. Obenem pa so zelo motivirani. Hipnoterapevt in športnik morata le razčleniti potek samega treninga oz. tekmovanja ter ugotoviti, kje se zatika in zakaj. Precej lahko ugotovita že s pogovorom.
 
Če pa so zadeve preveč zakopane v podzavest, je potrebno enako raziskavo narediti v hipnotičnem stanju. 
V stanju hipnoze ima oseba zelo močan vpogled sama vase, zato lahko odkrije zadeve, ki jih prej zavestno ni mogla. Temu rečemo hipnoanaliza. Ko odkrijemo, na katerem delu treninga ali tekmovanja je težava, nato usmerimo celotno terapijo v ta del. 
 
V nekaterih primerih je potrebno iskati tudi vzroke za kakšne zadržke, ki se pojavljajo na treningih ali tekmovanjih.
Božidar Grilc: "Spomnim se primera gimnastičarke, s katero sem delal. Njen trener je na vsakem tekmovanju izredno kričal. In to jo je omejevalo, ker se ni mogla osredotočiti na tekmovanje. Enostavno ji ni odgovarjala frekvenca njegovega glasu ob kričanju. Roko na srce, komu pa bi. 
Tukaj je bila rešitev dokaj enostavna. V podzavest sem ji vsadil nov program. Ko slišiš trenerja kričati, si vse bolj in bolj umirjena. Bolj ko kriči, mirnejša si in vse bolj osredotočena na tekmovanje.
To je bilo sicer samo delček najine terapije, vendar je zelo pomagalo, kar se je videlo tudi na njenih rezultatih." 
 
Še en primer iz prakse: "pred leti sem delal z fantom, ki je tekmoval v motokrosu. Ko sva predelala celotno tekmovanje, sva ugotovila, da je težava le v štartu. Ko je čakal, da se na semaforju prižge zelena, je "zaspal" in prepozno speljal. Najina celotna terapija se je tako vrtela okoli štarta."
 
Vsaka oseba je različna. Zato mora biti terapija prilagojena na to osebo, na tega športnika. Tukaj velja zopet omeniti samohipnozo. Kvalitetna samohipnoza, ki jo športnik odnese s seboj na drugi konec sveta, ko gre na tekmovanje, je lahko zlata vredna (tudi v obliki medalje). Nemogoče je, da terapevt sledi športniku povsod, zato je to orodje toliko bolj pomembno. 
 
Naredite nekaj zase ter s pomočjo hipnoze in hipnoterapije preusmerite tok svojih misli ter dosežite zmagovalne rezultate.

Hipnoza in športPokličite 070/784 259 ter z našo pomočjo in z veliko lastne zavzetosti premagajte športne ovire na vaši poti.
 

S hipnozo do boljšega šolskega uspeha

Hipnocenter Grilc - Hipnoza za boljši šolski uspeh
Vedno več učencev ima težave pri učenju, koncentraciji, motivaciji, samozavesti... Starši nekako ne vedo, kaj narediti, da bi se njihov otrok zbral ter se resno posvetil zadevam, ki jih mora opraviti.
 
Hipnoza se je že zdavnaj izkazala kot uporaben pripomoček za dvigovanje motivacije, izboljšavo učnih navad, povečanje koncentracije in samozavesti, zato smo na podlagi opaženih izzivov v Hipnocentru Grilc pripravili ustrezen načrt za spremembe in boljši učni uspeh otrok.
 
Za več informacij pokličite 070/784 259 in se dogovorite za srečanje.
 

Hipnoza za boljši šolski uspeh

V Hipnocentru Grilc smo sestavili poseben program za pomoč šolarjem pri njihovem učenju in napredku v šoli. V okviru programa se bomo lotili predvsem najbolj perečih tem:

 • Kako naj se otrok zbere pri učenju ali pouku.
 • Kako se lahko umiri in naredi domačo nalogo.
 • Kako naj se učenec motivira za šolo in obšolske dejavnosti.

 

 • Program je usmerjen predvsem v povečanje motivacije, koncentracije in pomnjenja.
 • Trenutno je program namenjen osnovnošolcem.
 • Srednješolci se lahko odločijo za individualen pristop.
 • V okviru programa sledimo spremembam v delovanju otroka ter v učnem uspehu. Rezultate beležimo in jih nato na individualnih posvetih skupaj s starši in učenci predelamo.

 

Rezultati dela so lahko:

 • Izboljšane učne navade
 • Boljše ocene
 • Opravljene naloge
 • Boljša koncentracija
 • Povečana motivacija
 • Večja samozavesti
 • Večja zbranost
 • Umirjenost
 • Izpolnjeni cilji
 • Večja sposobnost pomnjenja
 • Večja samostojnost

Pomembno: Zaradi samega koncepta hipnoze (v hipnozi ne moremo nobenega nič prisiliti) se ustvarja skupina le z otroki, ki so pripravljeni sodelovati. Pred sprejemom v skupino izvedemo pogovor in preverimo, ali je otrok pripravljen sodelovati. Če otrok ni pripravljen sodelovati, ga na žalost ne moremo sprejeti. Lahko pa ga obravnavan individualno.

 

Potek srečanj

 • Hipnoza je dokaj hitro sredstvo za spremembe, vendar je za konkretne rezultate vseeno potrebno več srečanj.
Zavedamo se, da otroci vidijo svet z drugačnimi očmi. Zato se v Hipnocentru Grilc še posebej trudimo, da delamo skupaj z otrokom in ne na otroku. Tudi terapija sama je prilagojena otrokovemu razumevanju.
 
 
Želite pomagati vašemu otroku, da postane bolj uspešen in samozavesten?
 

Hipnoterapija za otrokePokličite 070/ 784 259 in se dogovorite za predstavitveno srečanje.