Hipnocenter Grilc - naša ekipa

Božidar Grilc

Božidar Grilc je dolgoletni terapevt, ki je svojo kariero v hipnozi začel že zelo zgodaj, kakor odrski čarodej in hipnotizer. Kasneje se je dodatno izobrazil v smeri hipnoterapije in leta 2008 na Floridi (ZDA) pridobil licenco za poučevanje hipnoterapije. Zadnja leta se je bolj kakor v terapije usmeril v izobraževanje novih hipnoterapevtov. Pod njegovim okriljem, deluje večina priznanih hipnoterapevtov v Sloveniji.

Sabina

Sabina je naša dolgoletna sodelavka. Je idejni vodja programa HipnoVitkanje, katerega sedaj izvajamo tudi v Ljubljanskem centru. Polna idej, vsestransko prisotna in zagnana hipnoterapevtka. Se dobro znajde pri delu s skupinami, kakor tudi individualno. S svojim nasmehom je pravi primer pozitivke in ravno sedaj opazuje svojo prihodnost.

Nina

Nina je naša nova sodelavka Hipno Centra Grilc. V hipnoterapijo jo je zapeljala močna želja pomagati ljudem in razvijati njihov skriti potencial. Je zanesljiva, komunikativna in sočutna oseba. Močno verjame, da nas le trud in vložena energija pripeljeta do cilja, v katerem lahko uživamo in na naši poti nič ni samoumevno. S preteklostjo se moramo soočiti, jo sprejeti ter nadaljevati pot v boljši jutri. Ker je tudi trenerka javnega nastopanja, orodja SDI®  ter obvladovanja stresa, se odlično znajde tudi pri delu s skupinami.

Tanja

Tanja je naša srčna terapevtka, ki se je za smer hipnoterapije odločila iz želje po raziskovanju našega uma. Pravi, da je to znanje nekako njena češnjica na tortici, kot hipnoza ljudem, ki si želijo sprememb. V njej je veliko volje in pravi, da ima ljubezni za vse dovolj. V svojem kotičku, z ljudmi ustvarja boljša jutra. Danes je ponosna na toliko uspešnih terapij iz vseh področij in hkrati na svojo rast znanja. Nekako sledi intuiciji in verjame, da ima čisto vsak posameznik svojo resnico.

Marija

Marija je z nami že od nastanka Hipno Centra Grilc. Vedno nasmejana prinaša luč v vsako temo. Je kreativna in energična, dolgoletna vegetarijanka in obožuje delo z otroci. Ker je duhovno zelo odprta, rada raziskuje vse plati duhovnosti. Od zakona privlačnosti do potovanja v prejšnja življenja. Naš center preplavlja z žensko energijo. Skratka, čudovita sodelavka in odličen hipnoterapevt.